5 Essential Elements For crema cu retinol

Wiki Article

Dupa ce am testat o multitudine de creme de fata hidratante, dar si masti facute in casa sau cumparate din comert, odata cu mutarea in Hong Kong am descoperit piata mastilor de fata…

Această cremă are efect și asupra liniilor tenului pe care le estompează, tonifiind tenul în același timp. Protejează pielea feței și contribuie la refacerea barierei cutanate.

Designul său simplu și sophisticated reflectă eficiența și profesionalismul produsului, fără a compromite calitatea sau performanța.

L’Oréal Paris Hyaluron Specialist poate fi cea mai bună cremă antirid pentru tine. Aceasta conține și SPF twenty, pentru ca tenul tău să fie protejat împotriva efectelor nocive ale razelor soarelui.

Singura crema anti-rid de treatment ai nevoie, oferind un tratament adecvat atat pentru zi, cat si pentru noapte

În cazul în treatment dorești să previi apariția ridurilor încă de dinainte să devină vizibile primele linii high-quality pe tenul tău, poți utiliza L’Oréal Paris Hyaluron Professional.

Peeling: aceasta este o procedura prin care, folosind anumite substante chimice, stratul superior al pielii este „ars”. Aceasta tehnica deal with ca pielea sa fie nevoita sa produca colagen nou si acest lucru ii avantajeaza aspectul.

1. Retinolul este un derivat al Vitaminei A și experience parte din grupul vitaminelor liposolubile. Este cel mai bine studiat component antirid, clasificat ca superstar în suita de ingrediente anti-growing old, cu efecte benefice, complexe și several: reducerea ridurilor și liniilor good, minimizarea aspectului porilor dilatați, combaterea acneei și estomparea petelor pigmentare.

Testado.ro este un portal Internet care vă oferă sfaturi și produse recomandate în tot felul de segmente.

Un exemplu de cremă antirid cu care poți începe sau pe care o poți folosi până în 35 de ani este crema de față NIVEA Naturally Very good, cu o formulă revigorantă cu extract organic and natural de Aloe Vera. Se potrivește pentru toate tipurile de piele. Conține, printre altele, uleiuri prețioase de jojoba și migdale și, de asemenea, hidratează tenul pentru 24h, oferindu-i un component sănătos și o senzație de prospețime.

O gama de produse bestseller in America si nu numai, treatment se plaseaza in zona luxurious a produselor cosmetice datorita pretului. Poti alege sa folosesti fie un ser cu retinol sau o crema de noapte cu retinol, in functie de ce iti area mai mult dar si de tipul tau de ten (crema este crema antirid potrivita pentru persoanele cu ten usual sau uscat, pe cand serul este mai bun pentru persoanele cu 10 mixt/gras). Serul contine three tipuri de retinol, dar si acid hialuronic pentru hidratare.

Mai mult decat atat, el va ajuta sa indepartati si semnele de acnee, avand un efect profund in decolorarea pielii si diminuarea petelor pigmentare. Trebuie sa recunosc, desi inca nu am nevoie, pentru ca rutina mea de magnificence ar trebui sa se rezume la protectie, am incercat si eu produse pe baza de retinol.

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew este una dintre cele mai populare creme antirid de la noi din țară, iar acest fapt se datorează eficacității acesteia, corelare cu prețul. Această cremă pentru tenul matur corectează ridurile, crimsonă fermitatea tenului și remodelează conturul feței.

Stimulează producția de colagen și elastină, contribuind la refacerea epidermei și reducerea ridurilor.

Report this wiki page